Traplift voor spiltrap.

Geen probleem voor onze trapliften.

Heeft u een bijzondere spiltrap of wenteltrap in huis? Met een traplift op uw spiltrap blijft u genieten van uw hele huis zoals u dat gewend bent. Uw badkamer, slaapkamer en ook uw hobbyruimte kunt u zo gemakkelijk blijven gebruiken. Want waarom zou u verhuizen als dat helemaal niet nodig is? U kiest zelf voor een lift die aan de binnenzijde bevestigd is, of een lift die vanaf de buitenzijde werkt.

Traplift voor een wenteltrap

Smienk levert veilige trapliften speciaal voor spiltrappen en wenteltrappen. Wij zijn trots op onze gereviseerde trapliften die we zo goed als nieuw aan u leveren. Weer helemaal op maat voor u gemaakt en met levenslange garantie. Zo houdt u geld en energie over voor de leuke dingen.

Met een traplift van Smienk kiest u voor veiligheid. Elke traplift wordt voor plaatsing nauwkeurig gecontroleerd en voldoet na vakkundige revisie aan de strengste eisen. En wanneer uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, garanderen wij zelfs een levenslange garantie. Mocht het nodig zijn, komen we zelfs in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe.

Advies voor een spiltrap traplift nodig?

Interesse in een traplift voor een spiltrap? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1409 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben.”
Gert en Marja uit Krimpen a/d IJssel
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
J. Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›