Passie en ambitie
kenmerkt onze
mensen.

Iedereen bij Smienk beschikt over het Smienk DNA.

Wij werken in een open en informele sfeer. We wonen op of in de buurt van de Veluwe. Doordat wij elkaar goed kennen, kunnen wij elkaar goed helpen. Dus ook onze klanten! Werken met passie en vakmanschap, daar zijn we best trots op. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Smienk DNA.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn selecteren wij onze mensen niet alleen op kennis en ervaring. We kijken ook of ze beschikken over het Smienk DNA. Klantvriendelijkheid en klantgericht denken zit in ons bloed. Onze mensen moeten gemotiveerd zijn om andere te helpen. Daarnaast vinden wij een goede dosis humor een vereiste.
Deze combinatie van eigenschappen noemen wij het Smienk DNA. En onze mensen hebben het.

Klantenservice & Sales

Hetty Smienk

Klantenservice

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is
vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeels-zaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

Lees meer over Hetty Smienk

Bjorn Brunekreeft

Klantenservice

Bjorn zorgt ervoor dat de
klant tevreden is én blijft. Oplossingsgericht, creatief
en communicatief sterk zijn eigenschappen die Björn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Björn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

Lees meer over Bjorn Brunekreeft

Elly Kolstee

Planning & orderverwerking

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij een fantastische Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezitting. Zij puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond
te krijgen. Zij is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons
bedrijf te denken.

Lees meer over Elly Kolstee

Henk-Jan

Monteur

Netjes een traplift plaatsen en ook nog eens een leuk praatje maken met klanten, Henk-Jan doet zijn werk graag goed. Wat het werk zo leuk maakt? De afwisseling én het team natuurlijk.

Lees meer over Henk-Jan

Stephan Braal

Inkoop binnendienst

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Stephan staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten.
Soms met taart, maar altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

Lees meer over Stephan Braal

Jaami de Nood

Accountmanager

Als accountmanager en adviseur moet je natuurlijk goed kunnen luisteren, dat kan Jaami zeker. Hij is oplossingsgericht ingesteld en houdt
van persoonlijk contact met klanten. Laat dat nou juist een van de belangrijkste dingen
zijn bij het adviseren van
een traplift.

Lees meer over Jaami de Nood

Kees

Logistiek medewerker

Een opgeruimd en ordelijk magazijn dat is waar het bij Kees om draait. Hij geeft alle ingekochte trapliften een plaats en zorgt ervoor dat trapliften vanuit het magazijn naar de werkplaats komen. Kees is
een echt mensenmens die humor op de werkvloer
zeker kan waarderen.

Lees meer over Kees

Arnaut

Adviseur

Arnaut wordt gelukkig van iedere klant die hij naar tevredenheid kan helpen. En laat hij hier nou ook net een ster in zijn! De klanten van Smienk zijn erg enthousiast over zijn prettige manier van adviseren. In zijn vrije tijd leeft hij zich graag uit in de sportschool.

Lees meer over Arnaut

Alireza

Monteur

Alireza zorgt ervoor dat alle onderdelen die binnenkomen worden gecontroleerd en op de juiste plek terecht komen. Zijn nauwkeurigheid is hierbij onmisbaar.

Lees meer over Alireza

Mario

Operationeel manager

Naar Mario hoef je nooit lang te zoeken. Zijn uitbundige, herkenbare lach is namelijk overal in het gebouw te horen. Weet briljante verhalen te vertellen, maar is ook altijd geïnteresseerd in collega’s. Door zijn aanstekelijk enthousiasme zorgt Mario er voor dat de verschillende afdelingen soepel met elkaar samenwerken, en dat de trapliften zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

Lees meer over Mario

Jochem

Lasser

Jochem is een vakkundige lasser die iedere lasnaad tot in de perfectie afrond. Buiten het werk kijkt Jochem graag naar zijn favoriete voetbalclub uit Rotterdam-zuid.

Lees meer over Jochem

Wilbert

Voorman werkplaats

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, maar als meewerkend voorman zorgt Wilbert hier onder andere voor. Ook stuurt hij monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden. Al met al is Wilbert een erg betrouwbare collega die altijd probeert mee te denken met iedereen.

Lees meer over Wilbert

Ciska

Financieel administrateur

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens. Dat is haar grootste talent: als iemand denkt dat de financiële administratie om geld draait, dan benadrukt zij dat het altijd over mensen gaat.

Lees meer over Ciska

John

Adviseur binnendienst

John weet door zijn jarenlange ervaring precies hoe hij onze klanten zo goed en effectief mogelijk van dienst kan zijn. Hij geniet van het persoonlijke contact. Buiten werktijd gooit hij graag een pijltje en is hij de droom-opa voor zijn kleinkinderen.

Lees meer over John

Sjaak

Monteur

Sjaak is een leergierige monteur die de traplift van binnen en van buiten op zijn duimpje kent. Hij zorgt ervoor dat de traplift 110% in orde is voor plaatsing. Op die manier is het plaatsen van de traplift door zijn collega’s een fluitje van een cent.

Lees meer over Sjaak

Margreet

Adviseur binnendienst

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is heel behulpzaam en klantgericht. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’

Lees meer over Margreet

Carlo

Onderhoudsmonteur

De goedlachse Carlo is een ervaren monteur die zorgt dat uw traplift blijft draaien zoals hij hoort te draaien.

Lees meer over Carlo

Carmen

Online project manager

Door haar krijgt u een inzicht in het verhaal van en de mensen achter Smienk. Ook werkt zij gepassioneerd aan projecten buiten de trapliften. In het weekend draaft ze met haar paard door de weidse flevopolder.

Lees meer over Carmen

Tim

Administratief medewerker
Lees meer over Tim

Christian

Inkoper Duitsland

Christian is geboren en getogen in het zuiden van Duitsland en kan onze Duitse klanten dan ook uitstekend te woord staan. ‘s Avonds maakt hij wekelijks de sportschool onveilig om zo lichamelijk sterk te blijven.

Lees meer over Christian

Wim

Magazijnmeester
Lees meer over Wim

Gert-Jan

Monteur
Lees meer over Gert-Jan

Harry

Onderhoudsmonteur
Lees meer over Harry

Ons verhaal nog eens nalezen
in onze gratis brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de
brochure binnen 3 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan