Traplift prijzen.

Wat kost een traplift?

Een traplift in huis betekent veel gemak. Maar wat kost de traplift die dit voor u mogelijk maakt? En aan welke prijzen moet u denken bij gebruikte trapliften?

Traplift kosten en vorm van de trap

Wat een traplift kost hangt sterk af van het merk traplift, het type trap en van uw specifieke wensen. Daarnaast is er ook een keuze te maken in een nieuwe of tweedehands traplift, en of u deze gaat kopen of huren. Wij geven u graag een globaal overzicht van prijzen.

Type trap Nieuw Gebruikt
Rechte trap € 2.630 – € 5.399 € 1.690 – € 2.890
Trap met bocht(en) € 5.095 – € 10.580 € 2.590 – € 6.000

Merken en extra opties

De verschillen tussen merken trapliften en de opties zijn groot. Het verschil is vooral te merken in gebruiksgemak en uitstraling. Daarbij is de ene traplift bijvoorbeeld vooral geschikt voor hele steile of juist smalle trappen, terwijl de ander bedoeld is als traplift voor buiten. Als onafhankelijke partij leveren wij alle merken trapliften. Zo kunt u een goed vergelijk maken.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Vrijblijvend advies

Voor het berekenen van de exacte prijs van uw traplift komt een van onze adviseurs graag kosteloos bij u langs. Hij meet uw trap op en bekijkt dan welke trapliften er op voorraad zijn voor uw situatie. Samen bepaalt u vervolgens wat uw specifieke wensen zijn. In de meeste gevallen kan er aan de hand van de meting en uw persoonlijke voorkeuren direct een offerte gegeven worden. Zo weet u direct en precies waar u aan toe bent.

Bel 0341-768071 of vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

Familie Minnebo uit Wieringerwerf koos voor een gebruikte traplift van Smienk, bekijk in deze video hoe het hen bevalt.

klantenvertellen.nl
9,4

“De nieuwe waren veel te duur.”

Ik ging steeds moeilijker traplopen vanwege adem te kort en ik kreeg last van m’n gewrichten. Die traplift is daarom ideaal. De nieuwe waren veel te duur voor ons, maar mijn man vond toen de mogelijk voor tweedehands bij jullie. Dat scheelt echt veel!

Fam. Minnebo uit Wieringerwerf
klantenvertellen.nl
9,4
Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.