Traplift huren

Heeft u tijdelijk een traplift nodig?

Huren is een uitstekende optie. Of heeft u wel een traplift nodig, maar niet het budget om deze in één keer aan te schaffen? Ook dan kan een traplift huren ook een goede oplossing zijn. De huurkosten zijn all-in, dus er komen geen extra kosten voor service en onderhoud bij.

Nergens omkijken naar!

Wij zorgen ervoor dat uw traplift altijd werkt. Dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heeft u de traplift niet meer nodig? Dan halen we hem kosteloos weer weg. Blijkt tijdens de huurperiode dat de traplift u heel goed bevalt en u hem eigenlijk wel wilt houden? Geen probleem, dan kunt u alsnog de traplift kopen.

De voordelen van een traplift huren bij Smienk

  • Geen grote uitgave in één keer
  • Laag vast maandbedrag van slechts €90 (exclusief plaatsing)
  • 24/7 service en onderhoud inbegrepen
  • Spoedplaatsing mogelijk
  • Gratis verwijdering na de huurperiode

Traplift huren?

Omdat uw traplift op maat gemaakt dient te worden voor uw situatie is de huur van uw traplift opgebouwd uit een vast bedrag per maand en een eenmalig starttarief. Overweegt u het huren van een traplift en wilt u precies weten welke traplift het beste bij u past en wat het starttarief voor een traplift in uw woning zal zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›